Sajtóközlemény

Szerkezet- és biztonságtechnikai innováció az Észak-Magyarországi régióban.

A Forrtech és Burok Korlátolt Felelősségű Társaság 3 millió forint Európai Uniós támogatást nyert a vállalkozás indulásához, a működés megkezdéséhez, technológiai korszerűsítést eredményező eszközök beszerzéséhez. A munkahelyteremtő fejlesztés eredményeként magas színvonalú gyártási, reklámipari és biztonságtechnikai szolgáltatások váltak elérhetővé a piacon.

A vállalkozás létrehozását egyedi gyártás-technológiai elképzelés, piacképes üzleti ötlet és új kompetenciák elsajátítását támogató vállalkozó képzésben történő részvétel előzte meg. A jóváhagyott üzleti terv alapján létrehozott Forrtech és Burok Korlátolt Felelősségű Társaság a TÁMOP-2.3.6.B-12/1. „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című felhívásra nyújtott be pályázatot és nyert 3 millió forint támogatást 10% önrész biztosításával.

A 2014.08.01-2015.01.31 közötti projekt időszakban a vállalkozó tevékenység folytatáshoz szükséges, a gazdaságos működést elősegítő fejlesztések, beruházások megvalósítására, piaci kapcsolatok kialakítására került sor a támogatás segítségével.

A fejlesztésnek köszönhetően reklám ipari termékek gyártása, sorozatgyártási technológiák kidolgozása, fémmegmunkálás, nyomdaipar és vagyonvédelem területén működő új vállalkozás jöhetett létre az Észak-Magyarországi Régióban.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Dokumentumok
Támogatói döntés Letöltés
Támogatói okirat Letöltés